Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Verlichtingsexperts met 25 jaar verlichtingservaring. LED-Webvoordeel uw partner in LED verlichting. Wij zijn volledig overgeschakeld op LED verlichting. Gloeilampen, spaar-, PL-, TL- lampen en overige dienen allen vervangen te worden door energiezuinige en milieuvriendelijke lichtbronnen. LED verlichting is momenteel de meest geschikte vervanger voor de huidige traditionele lichtbronnen. Bespaar tot wel 60% op de energiekosten. Voor een energie en besparingsadvies kunt u gratis een afspraak maken. 

Investeren in LED verlichting is niet alleen goed voor een beter milieu, maar ook voor uw portemonnee. Het vervangen van bestaande conventionele verlichting naar milieuvriendelijke LED verlichting kan een energiebesparing opleveren tot wel 60%. Stel u vervangt een Tl-armatuur 600x600 met een werkelijk energieverbruik van ca. 86 Watt voor een LED paneel 600x600 met een energieverbruik van 36 Watt, dan is uw investering binnen 1 jaar terugverdiend (bij een gemiddelde brandtijd van 12 uur per dag). Kunt u gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA) waarbij u 54,5% van het investeringsbedrag van de fiscale winst mag aftrekken, dan kan de terugverdientijd zelfs al binnen 1 jaar zijn behaald.
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wilt u zelf snel zien wat u kunt besparen, maak dan gebruik van onze handige besparingscalculator.

Recht op retour. Bent u niet tevreden. Zend uw bestelling in de originele verpakking binnen 8 dagen aan ons retour. Na ontvangst van uw retourzending maken wij binnen 8 dagen het verschuldigde bedrag inclusief uw verzendkosten over op uw bankrekening.

De bezorgkosten zijn gratis vanaf een bestelling van € 250,00 exclusief BTW. Bezorgkosten bij een bestelling onder € 250,00 bedraagt € 8,25 exclusief BTW.